Behandling af årsagen

Alt for mange lidelser og sygdomme behandles for symptomerne i stedet for at behandle årsagen.

Behandling af årsagen i stedet for symptomerne

Alt for mange lidelser og sygdomme behandles for symptomerne i stedet for at behandle årsagen. Utrolig mange er nødsaget til dagligt at tage håndkøbsmedicin, afføringsmidler, gigt medicin, sovepiller osv.

Årsagen til vores symptomer, skal tit findes et helt andet sted end der hvor det gør ondt. Og ofte vil akupunktur kunne hjælpe dig lige så godt eller bedre end medicin. Og på en langt sundere måde.

Akupunkturen har en helt anden holistisk tilgang til sygdom. Her ser vi på hele kroppen/mennesket. Og behandler de ubalancer som er årsagen til symptomerne. Kroppen er skabt til at helbrede sig selv. Er kroppen kommet lidt for meget ud af balance, kan akupunkturnålene hjælpe til med at få kroppen i balance igen.

Ikke alle sygdomme kan ”repareres” med akupunktur. Men rigtig mange kan, og nålene kan næsten altid dæmpe eller holde symptomerne i bero. Ofte oplever jeg at flere ubalancer (gener) forsvinder sammen med den lidelse der behandles for.

I sommers fik jeg en slem nældefeber og henvendte mig til Lene - det fortryder jeg ikke!
Jeg havde selv prøvet alt for at få det væk og jeg kom meget frustreret hen til Lenes akupunktur-klinik.
Lene var meget sød og forstående. Hun fik mig til at forstå, hvad den underliggende årsag kunne være og allerede efter første behandling kunne jeg mærke en effekt!...
Christine

Behandling af nældefeber

Jeg har haft fornøjelsen af, at være til akupunktur behandling hos Lene Christensen gennem de sidste måneder.
Jeg har gennem flere år døjet med atopisk eksem, som har resulteret i stor irritation og adskillige søvnløse nætter pga. kløe og virkelig grimme udbrud på især mine ben.
Har været igennem binyrebarkhormon behandling, brugt adskillige forskellige...
Rikke

Behandling af atopisk eksem

Jette kom til mig med et meget smertefuldt og hævet knæ.
Hun var henvist til scanning, og besluttede at give akupunktur en chance, da ventetiden til scanning var lang.
Jettes datter kørte med hende til de første 2 behandlinger.
Allerede efter 1. behandling var der bedring og efter 2. behandling kom Jette selv kørende og smerterne var...
Jette

Behandling af slidgigt i knæ

Addresse

Vardevej 114, 1.sal, 6933 Kibæk

Telefon

45+ 22112985

Email

lc@bgmidt.dk

Har du brug for hjælp så kontakt mig