BMA

Boel Moderne Akupunktur består af 10 unikke akupunktur metoder.

BMA

Boel Moderne Akupunktur består af følgende 10 unikke akupunktur metoder.

Alle 10 metoder kan anvendes alene eller sammen to og to. Har også en gunstig effekt sammen med Traditionel Kinesisk akupunktur.

Alle BMA metoder opnår bedst effekt med behandling 3-5 dage i træk. Og efter 5. behandling skal der ses forbedring. Gør der ikke det skal der findes en anden form for behandling.

Her kan du se de forskellige metoder:

AkuNova virker via hjernen, der stikkes i led og signalet sendes til hjernen. Der stikkes med tynde nåle i bestemte punkter i alle led på kroppen. Når punktet rammes sendes der signal til det område i hjernen der styrer det syge sted i kroppen 

AkuLine er fremragende til at behandle akutte smerter, sportsskader og sygdomme i de indre organer. Punkterne der stikkes ligger i og omkring leddene. Der bruges en stikke metode der hedder Very point teknik. Bruges ofte sammen med AkuNova

AkuCronic er en videreudvikling af Akuline, og er effektiv til kroniske lidelser. Her stikkes der i en ring rundt om knæet, samt punkter i mave/ryg i navlehøjde og i skalpen (hovedet)

AkuDNA anvendes b.la. ved arveligt betingende problemer. Og kombineres tit med AkuStomach eller Akunova.  Punkterne findes fra midten af panden og ud efter.

AkuStomach anvendes med gode resultater på alle mave -tarmproblemer. Som f.eks. Morbus Chrohn og Colitis Ulserosa. Små nåle stikkes 5-7 mm ned i maveskidet, ud fra et bestemt system.

AkuSpine punkerne der stikkes med tynde og korte nåle, ligger på rygraden og en hånds bredde ud. AkuSpine er effektiv til behandling af alle former for mulige og umulige sygdomme. Jeg bruger den ofte til spændings hovedpine, i første behandling.

AkuKing er sammensat af 6 forskellige akupunktur systemer, og kræver derfor en del viden om meridianbanerne. I AkuKing får man styrken fra de 6 systemer og en behandling kan være virkelig effektfuld. Bruges ofte til kroniske sygdomme og smertetilstande.

AkuOne punkterne ligger meget tæt på navlen. Indstiks metoden er næsten smertefri, og derfor velegnet til meget smertefølsomme patienter. Jeg bruger den ofte ved kæbesmerter.

AkuMagic er formidabel til behandling af sygdomme med lokale smerter, der ikke breder sig ud over et stort område. F.eks. tennis og golf albue, Iskiassmerter, lokale lændesmerter eller mavesmerter og diskusprolaps. Derud over er metoden fantastisk til at oplyse muskelknuder (myoser) og andre former for ”hårde masser”

 AkuKnee er fantastisk til at behandle alle former for knæproblematikker, lige fra løber knæ til gigt. Tynde nåle føres ind i omkring knæet. Det kan lyde ubehageligt, men metoden er næsten smertefri. Jeg har endnu ikke haft en knæ patient som ikke har fået bedring med behandlingen.

Læs om Jette og Mikkels knæbehandling her

Addresse

Vardevej 114, 1.sal, 6933 Kibæk

Telefon

45+ 22112985

Email

lc@bgmidt.dk

Har du brug for hjælp så kontakt mig