Fertilitet

Fertilitetsbehandling – til dig, der ønsker at blive gravid

Fertilitet

Fertilitetsbehandling – til dig, der ønsker at blive gravid

Hvis du ønsker at blive gravid, kan behandlinger hos mig støtte din krop både fysisk, psykisk og emotionelt.

Stress, bekymringer og nervøsitet i større eller mindre omfang følger ofte i kølvandet, når ønsket om et barn ikke bliver opfyldt – sindstilstande, som ikke er fordelagtige, når en graviditet ønskes. Her kan akupunktur, give støtte og dermed øge dine chancer for at blive gravid.

Har du oplevet flere spontane aborter, kan jeg hjælpe din krop til hurtigere at blive klar til en ny graviditet. Så du igen kan stå med en positiv graviditetstest.

Jeg kan hjælpe dig, der prøver at blive gravid på naturlig vis med en partner og dig. Jeg behandler også dig der bliver insemineret enten med doner eller din mands sæd og dig der er nået til IVF/ICSI.

Ligeledes hjælper behandlingerne både ved PCO/PCOS, Endometriose, smerter under menstruationen, uregelmæssig cyklus og PMS. Alt sammen noget, der kan forklare, hvorfor du ikke er blevet gravid som forventet.

Hvis sædkvaliteten ikke er i topform, kan akupunktur også hjælpe til der. Det tager ca. 3 måneder for en sædcelle at blive dannet. Så der må forventes i behandlings periode på mellem 3-6 måneder.

Uanset hvilke forhold der gør at en ønsket graviditet ikke opnås, vil det være en fordel at styrke både kvinden og manden.

For at reproducere sig selv er det vigtigt at kroppen er i balance.

Akupunktur stimulerer kroppen så den kommer i balance og det giver de bedste forudsætninger for en vellykket graviditet.

Akupunktur stimulerer kroppen så den kommer i balance og det giver de bedste forudsætninger for en vellykket graviditet.

Akupunktur hjælper med at:

  • Regulere og harmonisere kvindens cyklus
  • Øger blodcirkulationen i Livmoderen og forbedre slimhinden, så ægget nemmere kan sætte sig fast
  • Forbedrer sædkvaliteten
  • Forbedre æg og øger næringen i livmoderen
  • Regulerer hormonsystemet
  • Reducerer stress
  • Styrker immunforsvaret
  • Mindsker risiko for abort

De fleste har brug for mellem 4-10 behandlinger

Hvornår skal første behandling bookes?

Det vigtigst er at du kommer i gang, det er ikke så vigtig hvornår første behandling ligger.

Sammen laver vi en plan og tilrettelægger derefter behandlinger ift. Ægløsning, æg-udtagning og lign.

Indsæt book her knap

Akupunktur kan anvendes uanset, om I lige er startet på ”projekt barn

Om I har problemer med at undfange, har haft gentagne aborter, eller om I allerede er i behandling for barnløshed. Årsagerne til barnløshed hos mænd og kvinder kan skyldes mange forhold.

Hos kvinder kan det skyldes hormonelle problematikker (fx PCOS), Endometriose, tidligere infektioner eller forhold som livsstil og overvægt.

Hos manden kan det ligeledes skyldes livsstil og overvægt, men også faktorer som meget få eller manglende sædceller, nedsat mobilitet af sædceller eller potensproblemer kan spille ind.

Hvordan kan akupunktur hjælpe manden?

Studier og forskning bl.a. fra England viser, at akupunktur kan optimere muligheden for at opnå graviditet.

Foreløbige studier viser, at akupunktur bl.a. kan øge niveauet af testosteron, forbedre sædcellernes mobilitet, øge antallet af og højne kvaliteten af sædceller, samt have en gunstig effekt på potensproblemer.

Forskningen peger på, at mulige virkemekanismer bag effekten af akupunktur sker ved regulering af kønshormonerne og øget blodcirkulation til kønsorganerne.

Hvordan kan akupunktur hjælpe kvinden?

Akupunktur hjælper til, at bedre æggets evne til at sætte sig fast på slimhinden, og at livmoderen bedre kan holde på barnet. PCOS er en hyppig årsag til barnløshed hos kvinder. Her viser forskning, at akupunktur reducerer antallet af cyster, stimulerer ægløsningen og regulerer menstruationscyklussen.

Akupunktur kan reducere stress i forbindelse med ønske om graviditet

Stress, bekymringer og nervøsitet i større eller mindre omfang følger ofte i kølvandet, når ønsket om et barn ikke bliver opfyldt – sindstilstande, som ikke er fordelagtige, når en graviditet ønskes. Akupunktur har vist sig at påvirke den del af hjernen, som reducerer sensitiviteten over for stress og smerte. Dette område fremmer ydermere afslapning og slukker lidt for den del af hjernen, som er ansvarlig for bekymringer og nervøsitet

Mange er bekymrede for hvor nålene skal sættes 

Og jeg kan berolige med at de ikke sættes i kønsorganerne.

Jeg oplever af og til mænd som frygter det, og derfor afholder sig fra akupunkturbehandling.

I behandling hos mig sættes tynde sterile nåle forskellige steder på kroppen, samt små nåle i ørene.

Addresse

Vardevej 114, 1.sal, 6933 Kibæk

Telefon

45+ 22112985

Email

lc@bgmidt.dk

Har du brug for hjælp så kontakt mig